Alledaagse gamers over de hele wereld zijn de opleiding van hun vaardigheden en vaardigheden, met first-person shooters en real-time strategie games die meer vaardigheid dan ooit tevoren, de games zijn nu een digitale arena voor een mind vs mind battle. Gamers zijn voortdurend leren nieuwe en unieke manieren om het beste hun tegenstanders en worden steeds de digitale moordenaars van het internet.

Met gaming op de stijging, het is geen verrassing dat in land als Zuid-Korea gamers ontvangen zo’n grote roem en fortuin, als de vaardigheden die nodig zijn om de games te spelen zijn in overeenstemming met verfijnde motorische vaardigheden, geavanceerde reflexen, en een verhoogde geest.

Game bedrijven zijn nu het creëren van hun games met toeschouwers in het achterhoofd en we zien live evenementen en toernooien worden uitgezonden via mainstream game sites over de hele wereld, evenals dat de ontwikkelaars zelf zijn geen integratie toeschouwers te kunnen wedstrijden van buiten het spel te bekijken door gebruik te maken van nieuwe technologie en dit heeft geleid tot het creëren van zaken als bron-tv , en de c&c 3 toernooi tv.

Hoewel het nog niet is opgestegen in de meeste westerse landen als van nog, in de Aziatische landen zien we ook dat de mainstream kabeltelevisie netwerken nu allemaal voeren game toernooi tv-stations, waar toeschouwers kunnen kijken naar hun favoriete pro gamers spelen tegen elkaar live!

Met concurrerende gaming groeit als een toeschouwer sport kan dit alleen maar betekenen goede dingen voor de concurrerende games industrie en gamers in het buitenland, als deze revolutie plaatsvindt het vraagt om de grotere behoefte aan een sterkere ontwikkeling van het spel, zodat spelers vaardigheden zijn echt getest en ook onderhoudend voor toeschouwers om naar te kijken, en als er meer geld wordt gegeven aan ontwikkelaars om dit te doen , een aantal geweldige multiplayer competitieve games in alle genres beginnen te ontstaan.