Ik heb altijd genoten van het spelen van videogames. Eerder gebruikte ik om uren door te brengen op een stuk het spelen van een spel van mijn keuze, maar als ik ging naar de universiteit, werd het een beetje moeilijk om de tijd te vinden. Hoewel ik nog steeds wilde spelletjes spelen, moest ik mijn vrije tijd investeren in het krijgen van een baan om te betalen voor mijn collegegeld kosten. Het was tijdens een van deze zoekopdrachten dat ik kwam te weten dat men daadwerkelijk kan worden betaald om videogames te spelen. Wat kan ik nog meer vragen? Dus, ik ging zitten om meer te vinden over dit stukje informatie.

Om te genieten van de voordelen van de betaalde video gaming, een website Game Testing Ground is speciaal gemaakt. Deze website biedt haar leden met alle gerelateerde informatie over de gaming industrie voor een lidmaatschapsgeld dat is zelfs minder dan $ 2. Ik wist dat ik kon veroorloven de vergoeding en dus heb ik aangemeld voor 2-jarig lidmaatschap. Het was van deze website dat ik kwam te weten van manieren om geld te verdienen door het testen van de games die nog te komen in de markt.

Laat me eerst vertellen hoe de gaming industrie werkt. Om de enorme winsten die meer dan $ 50 miljard waard zijn te behouden en om de klanten tevreden te houden en in videogames, moet de gaming-industrie innovatieve, interessante en bugvrije games blijven ontwikkelen. Voordat deze spellen op de markt worden gebracht, moeten deze worden getest door potentiƫle klanten om de goede werking van het spel te garanderen.

Om mijn kansen te vergroten, heb ik veel aanvragen ingediend bij verschillende bedrijven. Ik koos alleen die bedrijven die in MMORPG’s en RTS games als deze waren het type games die ik genoten van het spelen.